Werk in uitvoering…
In de schakels pro-actie, preventie en preparatie verricht uw veiligheidsorganisatie veel werk achter de schermen. Dit doet u in principe met uw beschikbare personeel. Er zijn echter momenten waarop uw veiligheidsorganisatie nadrukkelijk naar buiten treedt, met meer mensen dan gewoonlijk. Denk bijvoorbeeld aan een evenement, een feest, een nieuw project of een revisie waarbij extra beveiliging vereist is. Uw veiligheidsorganisatie is dan zichtbaar bezig met risicovol werk in uitvoering. KFSS is gespecialiseerd in detachering van veiligheidspersoneel en garandeert zekerheid bij al uw werkzaamheden of evenementen door heel Nederland.

Veiligheidskundige
Bouwprojecten en onderhoudprocessen vragen steeds vaker om deskundig toezicht en advies. Het kan belangrijk zijn dat u op een bepaald moment ondersteuning en advies krijgt van een Middelbaarveiligheidskundige. KFSS kan daarvoor voor zowel korte als langdurige projecten een veiligheidskundige detacheren.

Brandwacht
Bij veel bedrijven geldt een verhoogd risico voor brand, verontreiniging of explosie. Ook gelden deze risico’s bij vele werkprocessen. Hier zijn maatregelen nodig om de veiligheid van mens en milieu te kunnen waarborgen. Ieder productieproces kent zijn eigen risico’s en deze dienen tot de uiterste grens vermeden te worden. De brandwachten van KFSS zijn naar behoren voor de werkzaamheden opgeleid en gecertificeerd.

Brandveiligheidswacht
Heeft u in uw bedrijf regelmatig te maken met risicovolle situaties en werkzaamheden? In het geval van dagelijkse of regelmatig terugkerende risicovolle werkzaamheden is uw behoefte aan brandveiligheidswachten structureel. Bij KFSS kunt u zowel incidenteel als structureel brandveiligheidswachten inhuren.